CO. ΓΕΡΑΝΏΝ HENAN KONE, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

HENAN KONE CRANES CO.,LTD

HENAN KONE CRANES CO.,LTD

companyPics.title0
companyPics.title1
1 2
Aerial view of the factory A corner of the workshop

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : KENI
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~726
Ετήσιες πωλήσεις : 76923076-85000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. γερανών Kone Henan, ΕΠΕ βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο γερανών Changyuan, επαρχία Henan, γνωστή ως «Hometown των γερανών στην Κίνα». Η επιχείρηση έχει ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 128 εκατομμύρια yuan. Είναι το hometown κινεζικού γερανός-Changyuan, το οποίο ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την κατασκευή, τις πωλήσεις, την εξαγωγή επιχειρηματικής ενσωμάτωσης κατασκευής γερανών Α σύγχρονη εγκατάσταση, υπηρεσία, εισαγωγή και. Το κύριο επιχειρησιακό πεδίο περιλαμβάνει: γέφυρες, γερανοί ατσάλινων σκελετών, explosionproof γερανοί, μεταλλουργικοί γερανοί, γερανοί λιμένων, πύί γερανοί, ανυψωτικές μηχανές ακτίνων, γέφυρα που δημιουργούν τις μηχανές, τα ρομπότ, τους ηλεκτρικούς ανελκυστήρες, τη δομή χάλυβα, τα μηχανικά και ηλεκτρικά προϊόντα, το σχέδιο μερών γερανών και σχετικών προϊόντων, την έρευνα και την ανάπτυξη, κατασκευή, πωλήσεις, εγκατάσταση, μετασχηματισμός, συντήρηση, μίσθωση συμμετέχων στην εισαγωγή και την εξαγωγή των εμπορευμάτων και της τεχνολογίας.


Henan Konecranes Company είναι η κακία - μονάδα προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας πόλεων Changyuan της βιομηχανίας και του εμπορίου. Η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 160.000 τετραγωνικών μέτρων, έναν συνολικό τομέα εγκαταστάσεων 9.800 τετραγωνικών μέτρων, και έναν τομέα γραφείων 1.100 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχουν αυτήν την περίοδο 36 μηχανικοί, συμπεριλαμβανομένων 9 ανώτερων μηχανικών. 27 άνθρωποι και μηχανικοί 78 τεχνικοί και 726 υπάλληλοι η επιχείρηση έχει έξι τμήματα συμπεριλαμβανομένου του τμήματος χρηματοδότησης, του γραφείου γενικού, του τμήματος πωλήσεων, του τμήματος τεχνολογίας, του τμήματος παραγωγής, του τμήματος ποιοτικής επιθεώρησης, της ενιαίας ακτίνας, του διπλού γερανού ακτίνων, του ηλεκτρικού ανελκυστήρα, των πολλαπλάσιων εργαστηρίων κ.λπ. και των πολλαπλάσιων ομάδων εγκαταστάσεων με το διάφορο εξοπλισμό επεξεργασίας, μπορούν ανεξάρτητα να ολοκληρώσουν τη στροφή, άλεση, πλάνισμα, λείανση, σχεδιασμός, τρύπημα, κύλισμα, διάτρυση, σφράγιση, κοπή, κάμψη, κουλούριασμα, κάρφωμα, η δοκιμή και η θερμική επεξεργασία περιμένουν την ολόκληρη διαδικασία.


Η ποιότητα καθορίζει το μέλλον, η επιστήμη και η τεχνολογία κερδίζουν από στόμα σε στόμα, και η υπηρεσία δημιουργεί την ομορφιά. Henan Konecranes Company είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στην επαρχία Henan. Συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε τη τεχνολογική καινοτομία, να αναπτύσσουμε τα νέα προϊόντα, και να βελτιώνουμε το τεχνολογικό περιεχόμενο των προϊόντων για να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση του στην αγορά για τον ανυψωτικό εξοπλισμό υψηλός-τελών. Βάσει της αφομοίωσης και να απορροφήσουν των προηγμένων εννοιών σχεδίου και της τεχνολογίας κατασκευής των εσωτερικών και ξένων γερανών, του ηλεκτρικού ανελκυστήρα, οι ενιαίοι και διπλοί γερανοί ακτίνων αναδιαμορφώνονται και σχεδιάζονται για να συμφωνήσουν με τα παρόμοια διεθνή προϊόντα. Με το επιστημονικό σύστημα διαχείρισης, το αυτοματοποιημένο σύστημα γραφείων, και ισχυρός με τη ικανότητα παραγωγής, τις προηγμένες εξεταστικές μεθόδους και το ισχυρό δίκτυο πωλήσεών της, έχουμε παραγάγει μια σειρά προϊόντων με υψηλό - ποιότητα και λογικές τιμές για να εξυπηρετήσουμε τις εσωτερικές και ξένες αγορές. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευή μηχανημάτων, το σίδηρο και τη μεταλλουργία χάλυβα, την πυρηνική ενεργειακή βιομηχανία, τη μεταλλεία, τη συντήρηση και την υδρενέργεια νερού, τους δρόμους και τους σιδηροδρόμους, την ηλεκτρική ενέργεια, την αυτοκινητική κατασκευή, τα πετροχημικά, τις διοικητικές μέριμνες λιμένων, τη ναυπηγική και άλλους τομείς υλικού χειρισμού. Με εμπορική επιτυχία σε όλη τη χώρα, μερικά προϊόντα εξάγονται σε πολλές χώρες και περιοχές όπως η Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Τουρκία, Βραζιλία, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Ινδία, Ιράν, Πακιστάν και ούτω καθεξής.


Μια σκληρή δουλειά, ένα κέρδος, στο μέλλον ταξίδι, Henan Konecranes θα εμμείνει στο επιχειρηματικό πνεύμα «της ειλικρίνειας, ολοκλήρωση, τολμηρή, και win-win», και θα εμμείνει στη «προσεκτική κατασκευή, τη συνεχή βελτίωση, αναζήτηση της τελειότητας, και της ικανοποίησης πελατών». Η ποιοτική πολιτική, ακολουθεί την αρχή της τίμιας διαχείρισης, απορροφά την ουσία της εσωτερικής και ξένης διαχείρισης, εισάγει τα πρώτης τάξεως ταλέντα, εφαρμόζει την πρώτης τάξεως διαχείριση, χτίζει τα πρώτης τάξεως προϊόντα, χτίζει τις πρώτης τάξεως επιχειρήσεις, και συνεργάζεται ολόψυχα με τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να επιδιώξει την κοινή ανάπτυξη και να επιτύχει το αμοιβαίο όφελος και win-win. Χτίστε μια όμορφη Κίνα για να έχετε τη συμβολή μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
HENAN KONE CRANES CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alisa

Τηλ.:: 86-18937378663

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Ηλεκτρικός υπερυψωμένος γερανός

Ανελκυστήρας 7.2m/min κατασκευής υπερυψωμένος γερανός ακτίνων 25 τόνου διπλός

2 τόνου μίνι ενιαία δοκός υπερυψωμένων γερανών ανελκυστήρων χειρωνακτική

Explosionproof ηλεκτρικός ανελκυστήρας 22.5m γερανός γεφυρών αναστολής

Εργοστάσιο 30M μύλων χάλυβα ηλεκτρική διπλή δοκός υπερυψωμένων γερανών

Διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών

Χαμηλού θορύβου 20 τόνος 16m διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών

Vanbon υπερυψωμένος γερανός δοκών τηλεχειρισμού 10T διπλός

Κίτρινο 380V υπερυψωμένος γερανός δοκών 20 τόνου διπλός

Διπλές ανυψωτικές συσκευές υπερυψωμένων γερανών δοκών επίγειας λειτουργίας QDY

Ενιαίος υπερυψωμένος γερανός δοκών

Χρηματοκιβώτιο που ο ενιαίος γερανός γεφυρών δοκών 25 τόνου Q235B

Αποθήκη εμπορευμάτων υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός δοκών 10 τόνου ενιαίος

Εργαστήριο 5 τόνος 12m explosionproof ενιαίος γερανός Eot ακτίνων

Υπερυψωμένος γερανός δοκών οικοδομών 8T ενιαίος

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Ηλεκτρικός υπερυψωμένος γερανός προμηθευτής. © 2021 - 2022 electric-overheadcrane.com. All Rights Reserved.